Topp 5 WordPress plugins för att drastiskt förbättra din blogg

Håll dig uppdaterad om nya artiklar

De bästa WordPress -pluginsna för att förbättra din blogg eller webbplats 2021 enligt min mening. Alla plugins är gratis till viss del, vissa av dem har en betalversion. Vi på Ranknest använder alla plugins i den här listan själva och är mycket nöjda med plugins -funktionerna och -funktionerna.

 

1. Rank Math

Bästa gratis SEO -plugin enligt min mening har det många funktioner i sin gratisversion. Det är lätt att använda och navigera igenom.

Lätt att följa installationsguiden. Fullt kompatibel med både wordpress och gutenberg &
klassisk redaktör.
Inbyggd avancerad SEO Analytics-modul.

Integration av Google Analytics Håll koll på din webbplats

statistik utan att behöva lämna bekvämligheterna på din WordPress -instrumentpanel.

Rank Tracker Även om du precis börjat med SEO vill du alltid veta hur din webbplats klarar sig mot konkurrenterna. Använd Rank Maths Rank Tracker för att hålla koll på din webbplats prestanda mot förinställda sökord.

Håll ett öga på positionshistorik Om du har för vana att ofta testa nya SEO-metoder eller bara vill veta hur din webbplats har presterat under en tidsperiod, då kommer positionshistoriken att bli en Gudskicka.

Att ranka sökord för inlägg många gånger, att känna till varje sökord som ditt inlägg rankar för kan vara ganska upplysande. Med denna information kan du skriva om ditt innehåll ytterligare för att förbättra rankningen för de läckra sökorden du trodde att du aldrig skulle ranka för.

Den mest avancerade schema -generator Schema Markup ger ytterligare information om din webbplats till sökmotorer och dina användare. Med Rank Math är det så enkelt att inkludera strukturerad data i inlägg som att peka och klicka. Olika schematyper stöds, och en standardkategori kan också ställas in i inställningarna.

 

2. Elementor

Den bästa webbplatsbyggaren enligt mig är enkel och snabb och har många användbara funktioner

Den enda kompletta designplattformen som erbjuder perfekt pixeldesign, men ändå ger 100% ren kod. Ta din designvision och förvandla den till en fantastisk skräddarsydd webbplats.

Tusentals utvecklare har bidragit till Elementor-projektet med öppen källkod, byggt teman, tillägg och produkter, och ytterligare utökat funktionaliteten.
Elementor byggdes för dig. Designers, utvecklare, marknadsförare och entreprenörer. Skapa fantastiska målsidor, designa en blogg, anpassa din webbutik – allt är inom räckhåll!

Skapa popup -fönster som sticker ut men som överensstämmer helt med resten av din webbdesign. Integrera innehåll från WordPress i dina popup -fönster för att göra dem till en integrerad del av din besökares upplevelse.
Njut av över 80 designelement och dra nytta av den kompletta uppsättningen dedikerade verktyg som hjälper dig att generera mer trafik, leads och konverteringar. Du behöver inte dussintals plugins längre.

Fungerar perfekt med alla tema- och plugin -element eller fungerar sömlöst med nästan alla WordPress -tema och plugin, så att du kan fortsätta använda dina favoritverktyg och ta ditt arbete till nästa nivå.

 

6. Essential Addons

Detta är en mycket bra kombination till elementor, det lägger till några nya användbara funktioner.

Förbättra din Elementor -sidbyggnadsupplevelse med över 70 kreativa element och tillägg. Lägg till befogenheter till din sidbyggare med våra lättanvända element som är utformade för att göra din nästa WordPress-sida och inläggsdesign enklare och snyggare än någonsin tidigare.

40+ GRATIS WIDGETS OCH RÄKNING

 

3. Classic Editor

Lägger till den klassiska redigeraren för att redigera dina blogginlägg. Detta är mycket bättre än standardredigeraren enligt mig.

Classic Editor är ett officiellt tillägg som underhåller av WordPress-teamet och återställer den tidigare (”klassiska”) WordPress-redigeraren och inlägg redigering.

 

4. Social warfare

Bra delningsknappar för dina blogginlägg.

Att konfigurera dina sociala delningsknappar har aldrig varit enklare med vår enkla, “fungerar-i-lådan” -inställning.
De flesta plugins för social delning är skadliga för din webbplats laddningstider. Detta är dåligt för både användare och för SEO. Social Warfare är blixtsnabbt och lätt så att dina laddningstider är solida!

Med vår Share Recovery -funktion behöver du aldrig oroa dig för att förlora dina sociala andelar när du ändrar ditt domännamn eller flyttar till SSL.

Se till att dina besökare delar ditt innehåll på ett sätt som kommer att driva trafik tillbaka till din webbplats med anpassade bilder, titlar och beskrivningar!

5. wpDiscuz

Den bästa gratiskommentaren och betygsprogrammet för din blogg.

3 fina och moderna kommentarslayouter
Ger snabbaste kommentarupplevelse

Social kommentar med massor av sociala inloggningsalternativ
Inläggsbetyg. Gör det möjligt att betygsätta inlägg direkt på betygsstjärnor.

Rent, enkelt och enkelt användargränssnitt och användarupplevelse
Lazy load wpDiscuz kommentarer om rullning

Relaterade artiklar

Få notis om nya artiklar från oss