Sökmotoroptimering

Vi sökmotoroptimerar din webbplats för google och bing så att du kan ranka högt i sökresultaten. Vi undersöker och analyserar din webbplats och hjälper dig att få mer organisk trafik genom sökmotorer.

Sökmotor optimerings mannen (seoperman)

Vi kommer

✔ Granska dina webbsidor och bedöma var det finns luckor i sökmotoroptimeringen (SEO)

✔ Tillämpa rubrikstrukturer

✔ Teknisk analys, optimering för snabbhet och säkerhet

✔ Tillämpa sidlayoutstekniker

✔ Applicera alt -text på bilder

✔ Inkludera undersökta sökord i innehållet

Tjänsten gäller bara webbsidor skrivna på Svenska och Engelska

Vanliga frågor

Det kommer att ta tid innan du börjar se resultaten av sökmotoroptimering på din webbplats. De flesta SEO -företag och experter uppskattar mellan två veckor till sex månader. Detta är ett maraton, inte en sprint, men verkligen värt investeringen.

Målet är att hjälpa din webbplats, webbplatsinnehåll (både skriftligt och visuellt), att rankas högre i sökmotorresultat beroende på de sökord eller fraser du vill att din produkt ska visas i sökmotorer.

Vi rekommenderar att du implementerar Google Analytics och Google Search Console på din webbplats innan du gör SEO förbättringar av din webbplats. När det är klart kommer du att kunna spåra ökningar av trafik, sökningar och placeringar till din webbplats med mera. Vissa CMS (t.ex. WordPress, Hubspot, Shopify) har också inbyggd statistik.

Du konkurrerar alltid med andra varumärken som kämpar om bästa möjliga sidrankning i sökresultaten. Om du också ofta lägger till nytt innehåll på din webbplats är det lätt för bästa SEO -metoder att “falla igenom sprickorna”. Man kan betrakta SEO som en pågående investering i din webbplatsprestanda.

Linus ekenberg avatar

Relaterade artiklar