Online marknadsföring

Vi ger kunderna det strategiska stöd som behövs för ett blomstrande företag och växande försäljning. Är du ett nystartat företag/app/webbplats? Letar du efter en bättre reklambyrå? Vi är här för att hjälpa dig marknadsföra dig online

Vi kommer att skapa Facebook, Instagram Google -visningsannonser, SEM -kampanjer för att mina kunder ska kunna skapa de leads och försäljningar de behöver för att snabbt växa sin verksamhet.

Jag kommer att hantera och skapa en komplett Facebook -annonstratt, som kommer att driva potentiella kunder som inte är medvetna om ditt varumärke till köpstadiet.

Vad du får

✔ Marknadsföringsplan

✔ Konkurrent analys

✔ SWOT analys

✔ Marknadsföring  på Google ads, Facebook ads, Pintrest ads och Linkedin ads

✔ Företagsforskning och webbplatsgranskning

✔ Strategi, KPI -mål

✔ Målgrupper forskning och inriktning

✔ Skapa/hantera annonskampanj på Facebook, Instagram, LinkedIn Googles displaynätverk, SEM.

✔ Konfiguration av Facebook Pixel, Google analytics + Event tracking

✔ A/B -testning

✔ Re-Targeting & Lookalike Audiences

Kundresan i åtanke

Vanliga frågor

Vi behöver åtkomst till ditt Facebooksidas Annonskonto, Google ads konto och Facebook pixel. Om du är ny på Facebook annonsering och inte har dessa konfigurerade, oroa dig inte. Vi kan konfigurera allt du behöver för att visa dessa annonser.

Nej. Annonsutgifterna är en separat kostnad som du betalar direkt till Facebook. Vi hjälper dig att bestämma de bästa annonsutgifterna för dina mål. Detta kan också justeras när vi går.

Vi börjar med ett möte för att gå igenom varumärket och mål, budget osv. Sedan gör vi en plan och research för att kunna utföra marknadsföringen. vi följer upp med möten konturnieligt.