Om Ranknest

Ranknest är en reklambyrå som erbjuder tjänster så som grafisk design, webbdesign och online marknadsföring. Affärsidén och fundamentet började som ett skolprojekt 2020 och regisserades som aktiebolag tidigt 2022. Har arbetat tillsammans med flera startups samt etablerade webbplatser som sträcker sig från Sverige ända till Tyskland fram till denna tidpunkt. Vi är både en lyssnande och omtänksam partner, en som delar din vision och ditt uppdrag. Engagerad i att säkerställa att du har en stark plattform, där du effektivt kan nå och interagera med dina kunder på ett bra och korrekt sätt.

Full service agency illustration

Vilka är vi

Två unga killar med höga ambitioner att göra allt för att göra kunderna nöjda med sitt nya varumärke. Vi vill göra designers, utvecklare och marknadsförare tillgängliga för alla företag små eller stora, fattiga eller rika.

Linus ekenberg avatar

Linus Ekenberg

Webbdesigner och marknadsförare

En livsglad 22 åring som gärna möter utmaningar. Med mitt fokus och nyfikenhet har jag lätt för att hitta lösningar på svårigheter. Upptäckarglädjen driver mig framåt och jag trivs när det är rörelse och mycket på gång. Studerar just nu till Onlinemarknadsförare på Medieinstitutet i Göteborg.

(+46)706 267 032 linus.ekenberg@ranknest.com

Max Svensson

Max Svensson

UI/UX Designer and fotograf

21 år och har hållit på med grafisk design och webbdesign de senaste 10 åren. Min roll på Ranknest är lite olika saker, börjar med webbdesign samt grafisk design och fotografi. Jag hanterar basen i varje projekt genom att göra en välfungerande och engagerande användarupplevelse.

(+46)734 389 932 max.svensson@ranknest.com

Ranknest expertise

Vår expertis

Vi har många års expertis inom grafisk design och webbutveckling. Marknadsföring och SEO är nya tjänster vi arbetar med att tillhandahålla till kunderna och i framtiden planerar vi att ge ett bredare urval av expertis.

0
Nöjda kunder
0
Över år av erfarenhet
0
Avslutade projekt

VI BYGGER VARUMÄRKEN

Vi är ett team av erfarna proffs som består av grafiska designers , webbdesigners, SEO-experter, experter på digital marknadsföring och sociala medier. Vår erfarenhet och kunskap sträcker sig över olika områden som ett företag behöver för att bygga en stark och framgångsrik marknadsföringskampanj. Vi tror på att ge våra kunder en tjänst som kommer att göra en påtaglig och betydande skillnad i deras verksamhet samtidigt som kostnaden hålls på ett lågt minimum.

VI FÖREDRAR ÄRLIGHET

Vi tror på att tillhandahålla enkla och ärliga lösningar för kunder som respekterar deras budgetar och alltid står inför utmaningen att hitta kreativa sätt att hjälpa en klient att bygga en online -närvaro från grunden. Våra kunder är för upptagna med att driva sina egna företag för att få tid att ägna sig åt att skapa en hållbar online -närvaro som framhäver deras varumärke och hjälper till att driva nya kunder genom deras dörrar. Vi låter dem göra det de gör bäst medan vi hjälper till att bygga upp sitt varumärke online.

VI ÄR KOSTNADSEFFEKTIVA

Med våra webbplatsdesigntjänster får du en produkt som effektivt fungerar för att leverera värde till ditt företag. Vi kommer att arbeta tillsammans för att bygga en webbplats som uppfyller dina behov och samtidigt ger besökarna den upplevelse de behöver. Vi är en partner i detta och bygger dig plattformar som kommer att leverera önskat resultat och samtidigt se till att detta görs effektivt och effektivt. Vi tror på att tillhandahålla lösningar som hjälper våra kunder att lyckas, möter utmaningarna i deras verksamhet effektivt, använder sina resurser för att ge kunderna vad de behöver och i slutändan får kunden tillfredsställelse.

SÖKMOTOR EXPERTER

Vår sökmotoroptimering och marknadsföringstjänster är avsedda att göra din närvaro och nå långt och brett. Det kommer inte att räcka för att vi ska ge dig en stark och användarvänlig webbplats. Vi är här för att se till att det fungerar bra i sökmotorernas resultat, vi kommer att se till att det är bland de första som visas i sökningarna. Vi kommer att använda effektiva verktyg för att säkerställa att detta händer; använd våra färdigheter och kunskaper samt vår erfarenhet för att ge ditt företag en fördel över konkurrenterna.

geometry guy

Tidigare projekt

Tidigare projekt med logotyper, webbsidor, grafisk design och marknadsföring kampanjer och kundcases.

Bli en del av teamet

Söker du en modern arbetsplats med ambiösa kollegor som blickar mot framtidens småföretagare så har du kommit rätt.