Ranknest logo

Westra Wingåker

Att skapa en distinkt design för Westra Wingåker, med ett silhuettmotiv som visar den ikoniska ICA-butiken i Västra Vingåker, med målet att stärka den lokala identiteten och engagemanget i samhället.

Challenge

Westra Wingåker behövde en design som skulle öka lokal identitet och engagemang genom att framhäva en viktig lokal landmärke – ICA-butiken i Västra Vingåker.

Method

Vi utforskade det lokala landskapet och identifierade viktiga landmärken med fokus på den framträdande ICA-butiken. Vi utvecklade ett koncept för en silhuettdesign som smidigt integrerade butikens arkitektur i Westra Wingåkers visuella identitet. Genom nära samarbete med lokala intressenter säkerställde vi att designen verkligen återspeglade samhällets känsla och stolthet.

Results

Designen med silhuetten av ICA-butiken i Westra Wingåker blev en symbol för lokal stolthet och samarbete. Den förstärkte kopplingen mellan samhället och ICA-varumärket, samtidigt som den stärkte identiteten för Westra Wingåker som en levande och välkomnande plats. Detta nya visuella element bidrog till ökat lokalt engagemang och stärkte gemenskapens band.

Offertförfrågan

Quotation request

Quote request

We’re working as fast as we can and we’ll contact you as soon as we have time. For the quickest response, please call us or send a message in the chat. 0706267032.

Offert förfrågan

Vi jobbar så fort vi kan och vi kommer att kontakta dig så fort vi har tid. För snabbast svar ring oss eller skriv i chatten. 0706267032